Links

Notariaat In de Tiendschuur

Notariskantoor Nederweert heeft de krachten gebundeld met de collega’s van Notariaat In de Tiendschuur in Weert. Er is nu één kantoor met twee vestigingen.

 

KNB

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) is de beroepsorganisatie voor het notariaat waar alle (kandidaat-)notarissen in Nederland verplicht bij zijn aangesloten. Informatie over trouwen of samenwonen, een huis kopen of verkopen, erven en nalaten kunt vinden op www.notaris.nl. Deze website is samengesteld door de KNB. Meer informatie over de KNB vindt u op www.knb.nl.

 

Belastingdienst

De Belastingdienst is verantwoordelijk voor een groot aantal verschillende taken. Voor het notariaat zijn onder meer van belang de overdrachtsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting, btw en inkomstenbelasting.

 

Kadaster

Het Kadaster heeft onder meer als taak het registreren en verstrekken van gegevens betreffende registergoederen in Nederland.

 

Kamer van Koophandel

Bij de Kamer van Koophandel staat de ondernemer centraal. In het Handelsregister vindt u bijvoorbeeld allerlei informatie over bedrijven en rechtspersonen.

 

Contact

Notariskantoor Nederweert B.V.
Pastoor van der Steenstraat 1
6031 EB Nederweert

E-mail:

Tel: 0495 633 266

Openingstijden

Het kantoor is op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Eventueel kan in overleg een afspraak op locatie gemaakt worden.

Naast het kantoor is gratis parkeergelegenheid.